Tag: 12-es

26
szept

Ötször a Föld körül

Régi újságokat lapozgatni mindig jó szórakozás, mintha egy időkapun lépnénk keresztül. A Nők Lapja 1982/18. számában érdekes cikkre bukkantunk, amiben az újpesti Dr. Tóth Istvánnét ismerhettük meg, aki a 12-es villamost vezette, akkor már mintegy három évtizede.

19
nov

Hétfőtől pótlóbuszok járnak a 12-es és 14-es villamos vonalán

November 23-tól a hónap végéig a 12-es és 14-es villamosok teljes vonalán buszok közlekednek – olvasható a Budapesti Közlekedési Központ honlapján.

17
jún

Folytatódik a Görgey út felújítása a Rózsa és a Szilágyi utca között

Újabb szakaszon, a Rózsa utca és a Szilágyi utca között, a déli oldalon folytatódik az újpesti Görgey Artúr út idén februárban elkezdett felújítása – írja a BKK a Facebook oldalán.

19
febr

Pótlás a Görgey Artúr utca rekonstrukciója kapcsán

A Görgey Artúr utca komplex rekonstrukciója február 7-én kezdődött meg. Ennek következtében a 12-es és 14-es villamosok pótlása vált szükségessé.

28
nov

Felújítják a 12-es villamos pályájának Görgey Artúr utcai szakaszát

Ma írta alá Budapest legrosszabb állapotú útszakasza, az újpesti Görgey Artúr utca teljes, komplex szemléletű felújítására vonatkozó kivitelezési szerződést a BKK. Az útfelújítás nem csak aszfaltozást jelent: teljesen megújul a 12-es és a 14-es villamos pályája és kerékpársávokat is építenek.