Béremelést és fejlesztéseket ígér Németh Angéla

Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője szeptember 6-án a Fő téren Németh Angélával közösen tartott sajtótájékoztatón nyomatékosította: mindent meg kell tennünk azért, hogy a kerület valóban fejlődési pályára álljon.

Cseh Katalin úgy fogalmazott szégyenletes, hogy pártpolitikai megfontolásokból egy kerület költségvetése, így a fejlődése is blokkolva van. Elmondta: Németh Angéla tavaly szeptember végi időközi polgármester-választáson elért győzelme „visszaadta a reményt egy nagyon nehéz időszakban, és azóta vezetői képességei és a mögötte összegyűlt csapat bizalmat ad nekünk arra, hogy ez a kerület továbbra is a fejlődés és a modernizáció európai útján halad majd tovább, mint ahogy az elmúlt egy évben”.

Míg Németh Angéla azt üzente a kerületnek, hogy október 13-án támogassák a csapatát, amely mögött széles körű összefogás áll. „Ha a képviselő-testületben biztos többségünk lesz, akkor a kerületnek lesz elfogadott költségvetése, és az abban szereplő fejlesztéseket és béremeléseket teljesíteni tudjuk – jelentette ki.

Fotó: XV Média, Vargosz

Fotó: XV Média, Vargosz

A sajtótájékoztatón két ellenzéki képviselőjelölt is felszólalt, akik a Momentum tagjai. Gyurkó Dániel, a 8. sz. választókerület képviselőjelöltje szerint a fejlesztések megvalósíthatók, megvannak hozzá a források, csak arra van szükség, hogy egy új többség elfogadja a kerület költségvetését. A 13. sz. választókerület képviselőjelöltje Palocsai Béla pedig arról beszélt, hogy erős helyi közösségek kialakítására van szükség, valamint arra, hogy az oktatásügy helyi szintre kerüljön vissza.

Comments are closed.