Bajnokcsapat a REAC

A Budai II. László Stadionban minden megvolt május 31-én ahhoz, ami egy jó focihangulathoz elengedhetetlenül szükséges a Budapest-bajnokság I. osztályában. Jó idő, viszonylag sok (kétszáz-háromszáz) néző, 90 percig tartó szurkolás a B-középtől, hazai győzelem. Aztán kupa- és éremátadás, lángcsóvák, szerpentineső és a Queentől a „We are the champion”.

Fotó: XV Média, Vargosz

Fotó: XV Média, Vargosz

A REAC felnőttlabdarúgó-csapata utolsó bajnoki mérkőzését hazai pályán játszotta, a klub vezetése pedig méltóképpen kívánta megünnepelni a már korábban bebiztosított  bajnoki címet a Budapest-bajnokság I. osztályában. A gálához kellemes partnernek bizonyult a Budapest-bajnokság I. osztályában szereplő Unione FC is, melynek játékosai a mérkőzés előtt és alatt is megadták a bajnoknak járó tiszteletet.

Fotó: XV Média, Vargosz

Fotó: XV Média, Vargosz

A REAC bevonulásakor sorfalat álltak, a meccsen pedig hagyták a félgőzzel játszó hazai csapatot kedvére focizni. Ennek pedig egy laza 4-0-s REAC-győzelem lett az eredménye. Így a rákospalotai együttes első amatőr évét egy vereséggel, három döntetlennel és huszonöt győzelemmel zárta.

Comments are closed.