Az ÖTHÉT harmadik éve

Harmadik évét kezdte meg az ÖTHÉT Egyesület „Gyűjts az életért!” programja, amely nemcsak azt bizonyítja, hogy sok a rászoruló család a kerületben, hanem azt is, hogy sok a segítőszándékú ember is. Ők pedig szívesen állnak a jó ügy mellé.

Fotó: XV Média, Nagy Botond

Fotó: XV Média, Nagy Botond

Márpedig a rászorulók javára történő kupakgyűjtés mindenképpen jó ügynek számít. Januárban például két embernek segítettek vele, februárban pedig többek között négygyermekes családot lehet ilyen módon támogatni.

Makai Ferenc, az ÖTHÉT Egyesület elnöke a február 1-jei átadóünnepségen elmondta, a kerületi összefogás eredményeként ismét 500 kilogramm feletti mennyiségű műanyagkupakot szállítottak el a kerületi gyűjtőpontokról (valamennyit közintézményből). Az ezért kapott pénzt pedig ismét kiegészítették a helyi vállalkozások, a Csapi-15 Kft., RÁTE Egyesület, a Hörpentő Borozó, a Nádastó Étterem, a Palota-Security, a Pál Autóház, a Tesco, a Magyar Vöröskereszt XV. Kerületi Kirendeltsége, a Répszolg, az XV Média és a kerületi önkormányzat. Ennek a példátlan kerületi összefogásnak köszönhetően a rászorulók is komolyabb támogatással mehettek haza.

Comments are closed.