Autókat fosztogatott a kerületben, de elfogták

Bejelentés érkezett a kerületi rendőrségre november 12-én hajnali fél 2 körül, miszerint egy szemtanú látta, amint egy férfi egy Énekes utcában parkoló autóból lopott, majd elhajtott a helyszínről.

A kiérkező járőrök megállapították, hogy az autóból kilopták a rádiót. Az elkövetőről kapott személyleírás alapján elkezdték keresni a férfit és az autóját. Négy órával később a járőrök a Pestújhelyi út és az Apolló utca kereszteződésében megállították és igazoltatták a leírásnak megfelelő járművet vezető T. Balázst. A kocsi átvizsgálásakor a rendőrök több telefont, rádiókat, erősítőt, hangfalat, illetve 43 gramm kábítószergyanús port találtak – írja a police.hu.

T. Balázst a rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A nyomozás során a rákospalotai rendőrök megállapították, hogy a 28 éves budapesti férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2017. október 10-én 18 óra és október 11-én 9 óra a Pázmány Péter utcában feltört egy kocsit és autórádiót lopott belőle.

A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Comments are closed.