Géza és Tamás elmentek lopni, lebuktak

A XV. kerületi rendőrkapitánysága lopás és lopási kísérlet miatt indított eljárást F. Géza 30 éves és B. Tamás 29 éves budapesti lakosok ellen.

A police.hu azt írja, hogy két férfi egy Beller Imre utcai ház ablakát megpróbálta befeszíteni és a lakásba bejutni. Az ablak azonban nagy robajjal betört, amelytől megijedtek, és félve attól, hogy valaki felfigyel a zajra, elmenekültek a helyszínről.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A nyomozók azzal is gyanúsítják őket, hogy egy Bethlen Gábor utcai földszinti lakásba az ablakon keresztül bemásztak és onnan arany ékszereket, órákat, műszaki cikkeket és készpénzt vittek el. A lopás után nem sokkal F. Géza és B. Tamás egy Teréz körúti üzletben akarta eladni a laptopot. Pechükre az üzletben éppen egy szolgálaton kívüli rendőr  is volt, akinek feltűnt a két gyanúsan viselkedő férfi, ezért értesítette kollégáit.

A rendőrök ki is jöttek, majd a tolvajokat elfogták. A nyomozók az egyiküknél arany ékszereket, az autójukban csavarhúzókat, kesztyűket és zálogjegyeket találtak és foglaltak le. A lefoglalt tárgyakról a rendőrségi videó itt tekinthető meg.

 

Comments are closed.