Álláskeresők, figyelem!

Munkaerő-piaci Reintegrációs Központ nyílik a Hartyán köz 3. szám alatt, ahová megváltozott munkaképességű dolgozók jelentkezését várja a Palota-15 Nonprofit Kft.
A központ legfőbb célja olyan álláskereső, megváltozott munkaképességű személyek betanítása, felzárkózásának elősegítése és munkába állítása, akik hátrányos helyzetükből adódóan nem, vagy csak nehezen tudnak elhelyezkedni. Ők, a központ révén, lehetőséget kapnak arra, hogy különböző munkakörökben megismerjék és reálisan megítéljék saját képességeiket, készségeiket, így növelve elhelyezkedési esélyeiket a nyílt munkaerőpiacon.
– Rengeteg álláskereső van, aki így alkalmassá válhat arra, hogy munkát szerezzen magának. Ugyanakkor egyre több munkáltató ismeri fel, hogy a megváltozott munkaképességűek képesek valódi értéket teremtő munka végzésére. A központ célja, hogy a munkaerőpiacon találkoztassuk a keresletet a kínálattal – mondta el Juhász Márton, a Palota-15 Nonprofit Kft. ügyvezetője.
A társaság mind szellemi, mind fizikai, mind betanított, szakképzettséget igénylő és nem igénylő munkára egy­aránt várja a jelentkezőket.
A jelentkezéseket a Palota-15 Nonprofit Kft.-nél várja Szögi Andrea a szogi.andrea@palota-15.hu e-mailen, illetve a 06 1 414 0556-os telefonszámon.

Comments are closed.