A Sín utcai dílernél több mint hatmillió forintot találtak a rendőrök

A kerületi rendőrök négy férfit fogtak el a Sín utcában, közülük hármat kábítószer-birtoklással, egyet pedig kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak – írja a police.hu.

 

Igazoltattak a Sín utcában a kerületi járőrök négy férfit október 18-án este, és a fiataloknál kábítószergyanús növényi törmeléket találtak, amiről kiderült, hogy marihuána. A rendőrök a férfiakat a kerületi rendőrkapitányságon előállították.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Később a nyomozók a 29 éves őrbottyáni L. Dávidnál házkutatást tartottak a Sín utcai lakásában, ahol mintegy 900 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, több mint hatmillió forintot és a kábítószer porciózásához szükséges eszközöket találtak. Az is kiderült, hogy a férfi a kábítószerből másoknak is adott el.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A rendőrök L. Dávidot őrizetbe vétték, és kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki és indítványozták letartóztatását. A másik három férfit, a 21 éves budapesti H. Lajost, a 22 éves gyöngyösi G. Erhardot, valamint a 24 éves szolnoki F. Józsefet pedig kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki, ők szabadlábon védekeznek.

Comments are closed.