A legjobb rajzolók

A Hubay Jenő Zeneiskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kamaratermében február 19-én tartották az intézmény Képzőművészeti Tanszaka által szervezett kerületi rajzverseny eredményhirdetését. A díjakat Bokor György igazgató adta át. Az intézményvezető köszönetet mondott az önkormányzatnak a támogatásért.

Fotó: XV Média, Vargosz

Fotó: XV Média, Vargosz

Az 1-2. osztályosok között első helyezett Képíró Evelin lett a Czabán iskolából, második Demeter Konrád a Kossuth suliból, harmadik pedig Mezei Anna a Meixner iskolából.

A 3-4. évfolyamban Tamaska Noémi győzött a Hubayból, második Sárik Sarolt Dele lett a Meixnerből, a harmadik pedig Zámbó Zsaklin a Czabán suliból.

Az 5. osztályosok versenyében Kovács Kamilla a Hartyánból lett az első, a második helyet Vörös Virág a Pestújhelyi iskolából, míg a harmadikat Csuka Zorka szerezte meg a Kossuth suliból. Mindhárman a Hubay Képzőművészeti tanszakára járnak.

A 6. osztályosoknál Tyler Szonja (Meixner iskola) lett a legjobb, Frank Bianka (Károly Róbert iskola – Hubay) a második, a hartyános Schnerer Valery pedig a harmadik.

A 7. évfolyamban Paál Eszter Bora (Hubay) az első, Nguyen Bich Diep/Zizi  (Hubay) a második, Barna Viktória (Pestújhelyi) a harmadik.

A 8.-osok versenye abszolút hubays sikert hozott; az első Sáfrány Sába, a második Ősz Varga Lilla, míg a harmadik Matheika Ábris lett.

A 9-10. évfolyamon szintén a hubaysok vitték el a pálmát, a győztes Varga Sabrina Margaret, a második Soós József, a harmadik Kereszturi Levente lett.

Comments are closed.