A honlapon és automatákból is lehet jegyet venni a menetrendváltástól közlekedő vonatokra

A MÁV weboldalán és az automatákból is lehet vonatjegyet vásárolni a 2018/2019-es menetrend szerint közlekedő belföldi vonatokra. A nemzetközi pénztárakban már a december 9-e után külföldre utazók is válthatnak jegyet. A belföldi személypénztárakban, a Vonatinfo mobilalkalmazásban és a vonatokon várhatóan jövő héttől lehet elővételben megvenni a jegyet a menetrendváltás utáni időszakra.

A december 9-től érvénybe lépő új menetrend már megtekinthető és letölthető a MÁV-csoport weboldalán, így az utasok előre tájékozódhatnak a belföldi és a nemzetközi vonatok indulási és érkezési idejéről az online menetrendi keresőben is. Az internetes felületen a jelenlegi érvényben lévő és a december 9-e után az új menetrend szerint közlekedő vonatkokra is váltható e-vonatjegy.

A jegyértékesítő automatákból szintén vásárolható belföldre jegy a menetrendváltás utáni időszakra is. A külföldi utazást tervezők a MÁV-START nemzetközi pénztáraiban előre meg tudják szervezni utazásaikat az új menetrend külföldi ajánlatai között válogatva, és a helyszínen intézhetik a jegyvásárlást, vagy akár kényelmesen, online is.

A belföldi személypénztárakban, a Vonatinfo mobilalkalmazásban és a vonatokon a jegyvizsgálóktól várhatóan a jövő héttől lehet megvásárolni a menetrendváltás követő időszakra érvényes jegyeket.

 A 2018/2019-es menetrend a MÁV-csoport honlapján (www.mavcsoport.hu), a Belföldi utazás/Menetrendek, illetve a Nemzetközi utazás/Menetrendekmenüpontokban, továbbá az internetes menetrendi keresőben érhető el.

Comments are closed.