A hely, ahol jó lenni

A KoMa Bázis legutóbbi nagy sikerű darabja, a Blokkoló egyik szereplője Urbán Gergő. Gergő plakáton látta a felhívást, és ennek hatására jelentkezett a szereplőválogatásra. A fiatalember nagyon örült a lehetőségnek, hiszen gyerekkorában többször kapott szerepet.

Blokkoló, Urbán Gergő/Fotó: XV Média, Vargosz

Blokkoló, Urbán Gergő/Fotó: XV Média, Vargosz

 

– Amióta Pesten élek, nemigen foglalkoztam színjátszással, de korábban, az általános iskolában is folyamatosan színészkedtem – mesélte Gergő, akinek a KoMa a fellépési lehetőségnél sokkal többet nyújtott és nyújt mind a mai napig. – Amikor csak tehetem, a szabadidőmben lemegyek, hiszen ott mindig van mit csinálni. Kialakítottak tanulószobákat, lehetőséget adnak a korrepetálásra, a sportolásra, a csocsóra, pingpongozásra, dartsozásra. A játékszobában rengeteg társasjáték várja a betérőket és különböző összejöveteleket is tartanak. A KoMa nagy közösségi élményt nyújt nap mint nap, és persze új barátokra is szert tettem – mondta a fiatalember.
Gergő a Blokkolóban olyan fiú bőrébe bújt, akinek barátnője teherbe esett.


– Ilyen szituációban még nem voltam, ezzel együtt próbáltam beleélni magam a helyzetbe. Nem is ez volt a nehéz, hanem azt megszokni, hogy a nézők nagyon közel voltak hozzánk – árulta el.
Gergő öt éve gépkezelőként dolgozik, amely nem könnyű munka, de mint mondja, szereti.
– Olyan ember vagyok, aki mindig azt teszi, amihez kedve van. Kedvemre való a színészkedés is, sőt ez az a dolog, amelyet a legjobban szeretnék. A Blokkoló mellett Török Marci barátom főiskolai vizsgafilmjében is szerepeltem. Remélem, ez ad egy kis lökést a színészkarrieremnek.

Comments are closed.