Indul a 2018. évi önerős járdafelújítási pályázat

A képviselő-testület a 2018. évi költségvetésben is forrást biztosított az önerős járdafelújítási pályázat lebonyolításához, melynek költségkerete idén 88,9 millió Ft lesz.

A pályázati feltételeket az illetékes bizottság (Városüzemeltetési, Intézményműködtetési, Köztisztasági és Közrendvédelmi Bizottság) elfogadta, így a pályázati kiírás és a részvételhez szükséges pályázati adatlap a Polgármesteri Hivatal honlapjának (www.bpxv.hu) PÁLYÁZATOK menüjéből, valamint az Ügyfélszolgálaton (1153 Bp., Bocskai u. 1–3. – Illyés Gy. utca sarok) elérhető.

A pályázat lényege, hogy a XV. kerületi Önkormányzat tulajdonában álló közterületi járdák felújítását lakossági (lakóközösségi / szervezeti) önerő bevonásával valósítsuk meg az érintett ingatlanok előtt, teljes hosszúságban.

A pályázók önerejének mértéke idén is egységesen 1000 Ft/négyzetméter lesz, a járdaszakaszok, valamint a gépkocsibehajtók esetében is.

A benyújtott pályázatokat az illetékes VK Bizottság fogja elbírálni, várhatóan havi egy ülés keretében.

A pályázati adatlapokat a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálata folyamatosan fogadja, a költségkeret kimerüléséig.

További részletes információt a pályázati kiírásban és a pályázati adatlapon olvashatnak, valamint érdeklődhetnek a Városgazdálkodási Főosztályon is (tel.: 305 3238).

Pin It